Ma és holnap zárva.
%full_date_month%
Városligeti Műjégpálya

Városligeti Műjégpálya

Használt sportszergyűjtés

A Városligeti Műjégpálya használt sportszergyűjtése az Oltalom Sportegyesület javára
Hamarosan itt a Karácsony, az utcákat puncs, kürtőskalács, forralt bor illata lengi be.  A Budapesti Sportszolgáltató Nonprofit Kft. idén is útjára indítja a Charity programját.


A Városligeti Műjégpálya használt sportszergyűjtése egy társadalmi felelősségvállalási program, amelynek célja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a sport mindenki számára elérhető legyen, függetlenül a családi anyagi helyzettől.
Küldetésünk

A küldetésünk, hogy a használt sportszerek adományozása révén hozzásegítsük a rászoruló gyerekeket és családokat, hogy sportolhassanak.
A sport nem csak szórakozást és kikapcsolódást jelent, hanem fontos szerepet játszik a gyermekek egészséges fejlődésében is. A sport segít a gyerekeknek megtanulni, hogyan kell együttműködni, hogyan kell csapatban dolgozni, és hogyan kell legyőzni önmagukat. A sport emellett segít az embereknek megerősíteni az önbizalmukat, és pozitív életszemléletet kialakítani.

Célunk

A célunk, hogy minél több rászoruló gyermekhez, családhoz juttassunk el használható sportszereket. A gyűjtés során olyan sporteszközöket fogadunk el, amelyek jó állapotban vannak, és amelyeket a hátrányos helyzetű emberek használni tudnak.
Hogyan segíthetünk
A felajánlásokat a Városligeti Műjégpálya főbejáratánál lehet leadni  8:00 – 19:00 között (minden nap)
Nyári és téli sportszereket egyaránt várunk.
A gyűjtés december 8-tól- január 7-ig tart.

Szeretnénk, ha Charity programunk Budapest legnagyobb ilyen jellegű gyűjtése lenne.

Köszönjük, hogy segítesz abban, hogy a sport mindenki számára elérhető legyen!


Ne maradj le a korábbi híreinkről

Oszd meg másokkal is