Ma és holnap zárva.
%full_date_month%

Gyakran Ismételt Kérdések

Jegyvásárlás

Normál és kiemelt időszakokra tudtok jegyet váltani.

 

– NORMÁL IDŐSZAK: hétfőtől – péntek délelőtt

– KIEMELT IDŐSZAK: péntek délután – vasárnap estig, téli szünet, ünnepnapok.

Igen, meg tudod vásárolni az alkalmi jegyed a weboldalunkon, azonban bérletet csak személyesen tudsz vásárolni.

Az alábbi jegyeket lehet online megvásárolni:

– Felnőtt

– Diák/nyugdíjas*

– Családi jegyek – 2 felnőtt + 1, 2, 3 gyermek (6-14 év közötti gyerekek)

– Korcsolya kölcsönzői jegy *

A kedvezményre való jogosultságot a bejáratánál a megfelelő érvényes igazolvánnyal kell igazolnod.

Lehet, hogy egy pillanatnyi hibáról van szó, látogass vissza később a honlapunkra vagy gyere el a Műjégpályára és vedd meg a jegyed személyesen.

A vásárlás befejezése után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni az e-mail címedre, amelyben a QR kódos jegyed is megtalálod. A jegyet kinyomtathatod, de a telefonodról is bemutathatod.

Ellenőrizd, hogy sikeres volt-e a tranzakció, a vásárlás összegét leemelték-e a számládról. Második lépésként nézd meg, hogy a visszaigazolás nem került-e a SPAM vagy PROMÓCIÓK mappába a levelezőrendszeredben. Ha így sem találod az online jegyed, akkor írj az info@mujegpalya.hu email címünkre, írd meg a megrendeléskor megadott adatokat és utánajárunk, hogy mi történhetett a rendeléseddel.

Ha a törölt üzenetek között nem találod a jegyed, akkor írj az info@mujegpalya.hu címünkre és add meg a megrendelésben megadott adatokat, hogy be tudjuk azonosítani a vásárlásod.

Írj az info@mujegpalya.hu oldalra, add meg a megrendeléskor is megadott adatokat és megpróbáljuk beazonosítani a vásárlásod, kicserélni az email címet.

Az online jegyeket nem tudjuk cserélni, azonban lehetőségetek van kiegészítő jegyet vásárolni a NORMÁL időszakos jegyekhez, amennyiben a KIEMELT időszakban szeretnétek felhasználni. A kiegészítő jegyet a pénztárnál tudjátok megvásárolni. 

A KIEMELT jegy bármely időszakban felhasználható, ennek a módosítására nincsen lehetőség. 

Nem, sajnos kísérőjegyek nincsenek a kínálatunkban.

Jegyek és bérletek

A belépők nem egy konkrét napra szólnak, így ha például egy normál időszakra érvényes jegyet vásárolsz, azt felhasználhatod a szezon végéig bármelyik hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön vagy péntek délelőtt.

Ha kiemelt jegyet váltottál, akkor a jegyet felhasználhatod bármelyik péntek délután, hétvégén vagy ünnepnapon egészen a jégszezon végéig.

Egészen a szezon utolsó napjáig felhasználhatod a jegyed, illetve a bérleted.

A bérlet nem névre szól, de egy nyitvatartási időben csak egy személy tudja használni.

Mutasd be a QR kódot a beengedő személyzetnek, ők bescannelik a kódot, ezután a beléptető rendszer átenged majd a kapun.

Ha a kódot nem lehet bescannelni, akkor mutasd be az emailben kapott QR kódot a telefonodon.

Egyszer tudsz belépni a Műjégpálya területére a jegyeddel és egyszer ki.

Kölcsönzés

Igen, a pénztáraknál, illetve online is vásárolható korcsolyakölcsönzői jegy.

Ha kiemelt jegyet váltottál, akkor a jegyet felhasználhatod bármelyik péntek délután, hétvégén vagy ünnepnapon egészen a jégszezon végéig.

Ha online vettél korcsolyakölcsönzői jegyet, akkor a hátsó kölcsönzőhöz kell majd lejönnöd belépés után, ahol külön sorban kapod majd meg a korcsolyád. A kölcsönzőt a csatoló és a ruhatár mögött, az épület jobb oldalán találod majd.

26-50-es méretig tartunk korcsolyát a kölcsönzőben. A legkisebbeknek pedig kétélű korcsolyát tudtok kölcsönözni.

A korcsolyakölcsönzés letéti díja 2000.- forint, amit készpénzben tudsz leadni a kölcsönzőben. Ez az összeg a kölcsönzés végén visszajár.

A fókát a pálya mellett jobb oldalon, a fókakölcsönzőben tudod kibérelni. A fókák elsősorban a gyermekek korcsolyázni tanulását segítik, ezért 14 éves kor alatti vendégeinknek ajánljuk.

Igen, 5000.-ft készpénzes letétet kell leadni kölcsönzéskor, amit a kölcsönzés végeztével visszakapsz.

Korcsolyaoktatás

3-5 éves gyerekeknek külön csoportokat indítunk, őket csak szombaton és vasárnap 10.30, 11.15, 12.00, 12.45 órakor fogadjuk a 35 perces foglalkozásokon.

Igen, hétköznapokon 17.30, 18.30- kor, hétvégén (és a téli szünetben) délelőtt 10.30, 11.30, és 12.30 órakor, délután 16.30, 17.30, 18.30-kor várnak 50 perces oktatásra 5 év feletti gyerekeket és felnőtteket.

A jégpálya mellett, a sétányon az Official Merchandise Shop-ban tudsz oktatásra jelentkezni. Ha oktatásra érkezel, akkor is meg kell vásárolnod a belépőjegyed.

Az oktatási jegy 1200.-Ft-ba kerül.

Rendezvény

Igen, céges csapatépítőre is tudtok jégfelületet bérelni. Keressetek fel minket az info@mujegpalya.hu emailen és írjátok meg a tervezett esemény paramétereit.

Kérünk írj egy emailt az info@mujegpalya.hu email címünkre és írd meg nekünk a fotózás vagy forgatás paramétereit.

Egyéb

A szekrény vagy ruhatárhasználat ingyenes és kötelező használni, táskával nem tudsz felmenni a jégre.

Egyszer tudod leadni, majd kivenni a ruhatárból a csomagod.

12-14 éves kor között (15. születésnap betöltése előtt) szülői beleegyező nyilatkozatot kell kitölteni – ezt itt találod: letöltés link. Nyomtatva hozzátok el magatokkal vagy digitálisan a telefonon legyen elérhető a dokumentum.

Általában igen, de az időjárási viszonyok befolyásolhatják a nyitvatartásunkat, friss információért látogass el a Facebook(link) oldalunkra vagy a honlapunkra.

Nem tartunk fent parkolót a vendégeinknek, így a Dózsa György úti Múzeum Mélygarázst tudjuk ajánlani parkolásra. Ami mindössze 5-10 perc sétára található.

A Műjégpálya területén bekövetkezett baleset esetén biztosítási szolgáltatásra csak az a vendég jogosult, aki érvényes belépőjeggyel rendelkezik, és sérüléséről az állandóan működő elsősegély ügyeleten baleseti jegyzőkönyvet készítenek. Tehát, ha elesel és azt gondolod, hogy komolyabb sérülést szenvedtél, keresd fel az elsősegélyszobát.

Kérünk várd meg a nyitvatartásunk végét, ha tudod igazolni, hogy a szekrényben vagy ruhatárban hagyott értékek a tiéd, természetesen visszaadjuk neked az értékeid.

Mindenképpen értesítsd az ügyeletes személyzetet, majd ismeretlen tettes ellen feljelentést kell tenned.