Ma és holnap zárva.
%full_date_month%

Korcsolyázás diák csoportoknak

Tanítási napokon délelőtt, 8:00-13:00 (kapu és pénztárnyitás: 7:30h) között 10 fő feletti diák csoportok csoportos diákjeggyel tudnak bejönni, melynek ára 1000 Ft/fő. A csoportoknál 1 fő, osztályok esetében (létszámtól függetlenül) egy kísérő pedagógus belépése díjtalan. A többi kísérőnek, tanárnak, szülőnek 1000Ft-os belépőjegyet kell vásárolni, függetlenül attól, hogy korcsolyázik-e vagy sem.

A csoportos jegy (a belépő és a kölcsönző is) csak a csoport egyidejű belépésekor érvényes, a később érkezőknek teljes árú diák, vagy felnőtt belépőjegyet kell vásárolni, illetve a teljes árú korcsolya kölcsönző jegyet.

A csoportos jeggyel belépőknek a korcsolyakölcsönzés is kedvezményes, melynek ára 1000 Ft/fő. Időkorlát nincs, de csoportonként 10 000 Ft letéti díjat kérünk (csak készpénzben lehet fizetni), melyet visszafizetünk, ha a korcsolyákért felelős kisérő tanár azokat visszaadta.

A csoportos belépőjegy és a korcsolyakölcsönző jegy egy időben, egy összegben fizetendő a pénztárban.

Ha a kölcsönzőben derül ki, hogy kevesebb kölcsönzést vásároltak, mint ahány gyereknek szüksége van rá, akkor a plusz kölcsönzést teljes áron kell megvásárolni. A már megvásárolt kölcsönzések árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Kérjük, hogy a csoportok, osztályok a bejárat előtt várakozzanak, míg egy felnőtt bejön megvásárolni a jegyeket.

A csoportos jegyet sajnos nem lehet online megvásárolni, de előzetesen a pénztárunkban megtehetik. A pénztár nyitva tartási ideje hétköznap 8:00-12:15 és 17:00-20:15.

December 14-21. közötti időszakban a Műjégpálya igen zsúfolt, ezért ebben az időszakban a belépőjegy csak 2 óra időtartamra érvényes. Ezen időszakon kívül nincs időkorlát.

Érkezéskor ruhatár áll rendelkezésre, ahol a táskáitokat elhelyezhetitek.


Várunk Benneteket szeretettel