Ma és holnap zárva.
%full_date_month%
Városligeti Műjégpálya

Városligeti Műjégpálya

A Városligeti Műjégpálya búcsúzik a téltől.

270 000 korcsolyázó, 99 felejthetetlen nap.

Hamar elrepült a tél, és 2024. február 25-én vasárnap este hivatalosan is véget ért a 2023-24-es korcsolyázó szezon a Városligeti Műjégpályán.

A november 20-i szezonnyitó óta 99 napon át, több mint 270 000 látogató élvezte a téli sportolás örömét, az idén újra 12 000 négyzetméteres jégpályán.

De mi is történt ezen a télen a Városligeti Műjégpályán?

Számos izgalmas programmal színesítettük a telet.

A Generali Freeze Fesztivál, a World Ice Skating Day, Be Massive Horizon éjszakai korcsolyázás, a Bayer Construct Jégpályák Éjszakája, Műjégpálya 154. születésnapja, a Freestyle Fesztivál és a 2.22 A Magyar Korcsolyázás Napja mind-mind bízunk benne, hogy felejthetetlen élményeket nyújtottak a vendégeinknek.

A Városligeti Műjégpálya sztárpárosa: Patai Mara és Gombos László

A 2023-24-es szezonban a Városligeti Műjégpálya sztárpárja kétségtelenül Patai Mara és Gombos László volt. A szenvedélyes táncosok lenyűgöző produkcióikkal nap, mint nap elbűvölték a közönségünket. Mara és Laci táncáról készült videó futótűzként terjedt el a neten. A lenyűgöző felvételek hamarosan a hazai és a nemzetközi médiában is visszhangra találtak, és számos televíziós társaságot vonzottak ki a Műjégpályára.

A Városligeti Műjégpálya saját merch kollekciója: Ötlettől a valóságig  

A Városligeti Műjégpálya saját merch kollekciója egy hosszas tervezési folyamat eredménye, melyet a magyar Dorko márkával közösen álmodtunk meg.

Műjégpálya kreatív csapata tavaly nyár óta dédelgette a gondolatot, hogy egyedi, a jégpálya arculatához illeszkedő ruhadarabokat hozzanak létre. A fiatalos kollekció 2023 novemberében debütált, és nagy sikert aratott a vendégek körében. Bízunk benne, hogy a Műjégpálya merch kollekciója nem csupán egy divatos ruhadarab, hanem egy szimbólum is, amely a jégpályához való kötődést testesíti meg.

Segíteni felemelő érzés

Céges kultúránk szerves része a társadalmi felelősségvállalás. A szezon során közel száz háború elől menekült ukrán és kárpátaljai magyar gyermeket is vendégül láttunk a jégpályán. Csúnya pulcsiban korcsolyáztunk a Gyermekgyógyítókért, csendes délelőttöt biztosítottunk az Együtt az Autistákért Alapítványnak. Bagázs Közhasznú Egyesület és a Suhanj Alapítvány is nálunk csúsztak a jégen.

„Budapest Családdal” búcsúztunk a téltől

2023-24-es szezonunkat egy különleges programmal zártuk: A budapesti cégek és intézmények dolgozóit és családtagjaikat vártuk a jégpályára, hogy közösen ünnepeljük a város egyesítésének 150. évfordulóját és elbúcsúzzunk a téltől. A február 26-án, 17 órakor kezdődő programon közel ezer fő vett részt. Eseményünk célja, hogy erősítsük a budapestiek összetartozását és közösségi érzését.

A jeget „elengedtük”, a szívünkben hála.

Köszönettel tartozunk Nektek, a több mint 270.000 vendégünknek, akik élettel, energiával töltöttétek meg a Műjégpályát.

Partnereinknek, akik támogatásukkal hozzájárultak a szezonunk sikeréhez.

Külön köszönet illeti a Műjégpálya fáradhatatlan csapatát, akik 99 napon át zökkenőmentesen üzemeltették a jégpályát, és gondoskodtak a bájos téli miliőről.

A Műjégpálya sikere a Ti érdemetek!

KÖSZÖNJÜK – KÖSZÖNJÜK – KÖSZÖNJÜK!

Találkozunk 2024. novemberében!

Ne maradj le a korábbi híreinkről

Oszd meg másokkal is